Lørdag d. 30. Oktober - Fællesjagt på Milbakken

Som altid startede dagen med fælles morgenmad i Hjallerup Jagtcenter, hvor efter turen gik til Milbakken.

Desværre var der afbud fra flere hundefolk, så driver-holdet bestod af to hunde og fem jægere. På jagten deltog to nyjægere, der hver havde fasaner for - og senere fik lov at brække et stykke råvildt, der blev nedlagt af en af de andre deltagere. I såterne blev der set flere fasaner og en del råvildt, samt enkelte krondyr. Særligt en af jægerne kom særdeles tæt på et stykke konvildt der forlod en af såterne før jagten blev blæst i gang.

Dagens udbytte blev én fasanhøne, samt tre stykker råvildt, hvoraf den ene var en mindre gaffelbuk.

Tak til alle for en oplevelsesrig dag - knæk og bræk til alle der ude!

 

 

Lørdag d. 11. December - Fællesjagt på Milbakken

Dagens jagt foregik i et hvidklædt landskab ved Milbakken, men selvom om temperaturen var kold, var der i løbet dagen flere ting at varme sig på. En af dagens deltagere havde medbragt jagthornet, hvilket gav en ekstra dimension til jagten. Derudover blev der serveret pølser til frokost og det var generelt en dag hvor det sociale var ligeså meget i højsædet som selve jagten.

Vildt blev der dog også set og nedlagt, på paraden var tre fasaner. 

Vi siger tak for en fantastisk dag der viste mange sider af det at gå på fællesjagt.

 

Lørdag d. 29. Januar - Fællesjagt på Milbakken og Lykkegaard

Så blev det tid til sæsonens sidste fællesjagt. På dagen var 20 jægere mødt op, heriblandt 5 hundefolk.

Allerede ved den første såt på Milbakken blev der spottet 6 stykker råvildt, der løb ind i pilen mens jægerne gik ad asfaltvejen. Men som det skulle vise sig hen ad dagen, var heldet mere med vildet end jægerne i dag. I løbet af dagen havde flere jægere både skovsnepper og fasaner for, men på paraden måtte vi nøjes med én fasan.

Til gengæld fik alle jægere gevinst da der efter jagten blev serveret gule ærter med medister i jagthytten ved Hjallerup Jagtcenter.

Vi siger tak for en god sæson - og på gensyn til den næste!

 

 

Tilbage